Η Πρόεδρος του Ομίλου ροτ. Έλενα Κουντουράκη, η Πρωταθλήτρια στίβου Ειρήνη Βασιλείου
και η αντιπρόεδρος του ΕΑΚΗ κα Εύα Σημαιάκη.
Την Τρίτη 17-12-2019 ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο-Candiaπραγματοποίησε στο Εστιατόριο «Πύλη Βιτούρι» Χριστουγεννιάτικη Γιορτή. Στην Χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση βραβεύσαμε την πρωταθλήτρια Ελλάδος και χρυσή Βαλκανιονίκης Στίβου (400μ.) αγαπ. Ειρήνη Βασιλείου για την προσφορά της στο Ελληνικό αθλητισμό.
Την βράβευση έκανε η αντιπρόεδρος του ΕΑΚΗ κα Εύα Σημαιάκη. Παρακολουθήσαμε ένα συγκινητικό βίντεο σχετικά με τις πολλές και σημαντικές επιτυχίες της Πρωταθλήτρια μας.
Τόσο η κα Εύα Σημαικάκη όσο και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Νίκος Αγγελάκης στις σύντομες ομιλίες τους, αναφέρθηκαν με πολύ κολακευτικά λόγια για την αγαπ. Ειρήνηκαθώς και για το έργο, τις προσπάθειες, τους αγώνες και αγωνίες που είχε η διαδρομή της προς την κορυφή,
τον πρωταθλητισμό και την επιβράβευσαν για την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο του Ελληνικό & Βαλκανικού αθλητισμού με τις μεγάλες της επιτυχίες-νίκες.
Ακολούθησε η εισδοχή δύο ακόμα νέων μελών στον Όμιλό μας:
Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του ομίλου, φίλοι-υποστηρικτές των δραστηριοτήτων μας, μεταξύ των οποίων ο κος Μιχάλης Βλατάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών &Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης και η κα Μαρία Αντωνακάκη, συντονίστρια του Παραρτήματος Ηρακλείου ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.
Ήταν μια βραδιά ζεστή, Χριστουγεννιάτικη, με μουσική, κέφι, χορό και πολλά δώρα που προσέφεραν επιχειρηματίες του Ηρακλείου και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Για τον Ρ. Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟ-CANDIA
Πρόεδρος 2019-2020 Γ. Γραμματέας 2019-2020
ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΡΕΝΙΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ
Η Πρωταθλήτρια Ειρήνη Βασιλείου, η Πρόεδρος του Ομίλου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Αγγελάκης
Μέλη του Ομίλου μαζί με την Πρωταθλήτρια
Εισδοχή μέλους Ελευθερίας Μεθυμάκη με την ανάδοχό της ροτ. Μαρία Αρχοντουλάκη
Εισδοχή μέλους Ιωάννας Χουρδάκης με την ανάδοχό της Πρόεδρο του Ομίλου ροτ.Έλενα Κουντουράκη
Συμμετέχοντες στην εκδήλωση